SENASTE NYTT

Premiär för BBB

På trettonafton är dert premiär för nya dansbandet BBB.

BBB står för Björn Björklund Band.

Björn är identisk med den tidigare sångaren i Holidays. Han har nu startat ett eget dansband.

Kamrater i bandet är Stefan Andersson på gitarr, Håkan Wikström, trummor och Lennarts Persson, klaviatur.

Premiären genomförs i Oley Folkets Hus utanför Torsby.

Ny trummis i Jontez – Berghorn till Sandins

171221

Mattias Berghorn lämnar sin plats bakom trummorna i Jontez.

Mattias kommer i fortsättningen att finnas bakom trumorna i Sandins.

Ny vikarierande trummis i Jonmtez blir Kalle Månsson från Norrköping.

– En seriös och rutinerad musiker som har koll på läget, säger Jontez-kamraterna.

Skifte i Martinez

171220

Det blir skifte på klaviaturplatsen i Martinez vid årsskiftet.

Jonas Nordqvist har bestämt sig för att sluta i bandet. Han ersätts av Daniel Ingemarsson Wiik som gör sin premiärspelning den 5 januari i Kalix.

Så här skriver bandet på sin facebook-sida:

" Vi vill tacka Jonas för denna fina tid hos oss och allt han bidragit med. Vi önskar han all lycka i framtiden. Samtidigt passar vi på att presentera Martinez nya tillskott på klaviatur och den som efterträder Jonas bakom tangenterna. Det är Daniel Ingemarsson Wiik som ursprungligen kommer från Sundsvall men bor numera i Umeå. Daniel har redan tjuvstartat och varit med under 4 spelningar men gör sin officiella premiär i Kalix 5 januari. Vi hoppas och tror att ni kommer att ta Daniel till era hjärtan och han ser fram emot att få träffa vår underbara publik!

Så här säger Jonas:

“Hej! Jag har nu beslutat mig för att lämna dansbanorna ett tag, för att testa på andra äventyr i livet. Jag vill rikta ett stort tack till mina fantastiska kollegor i Martinez. Jag har lärt mig så otroligt mycket på så många olika områden av er, och det betyder oerhört mycket för mig. Sedan vill jag givetvis tacka alla ni underbara dansare som jag har fått äran att träffa under resans gång. Utan er vore vi musikanter ingenting alls. Martinez sista tre danser för 2017 blir även mina sista tre gigs. Jag hoppas på att få träffa så många som möjligt av er på någon av dessa tre tillställningar! Från mig, till er alla: God Jul, Gott Nytt År och God Fortsättning och tack för den här gången!”

Årets tre sista spelningar har blivit en traditions-julturné för Martinez. Sundsvall Juldagen. Södertälje Annandagen och Lycksele Nyårsafton.

 

| Svar

Senaste kommentarer

06.12 | 09:19

Är det inte dags att också skriva om bandet Olle Rolands?

01.04 | 11:50

lasse sigfridsson och brodern hasse sigfridsson borde ha fått box 1-2.för det var trots dom som bildade lasse stefanz.dåligt att glömma bort dom.

15.09 | 10:17

Hej!

Hur ser Drifters ut i dag? Vem är basist efter Mats Elfqvist och är Robban kvar som trummis?` Tacksam för svar! Ingen info någonstans.

17.07 | 17:08

Shine kommer att lägga ned efter juli, enligt trummisen i bandet.